lördag 30 juni 2007

Trött och blött!

Ja nu är festivalen igång gör fullt, staden kärna är full av... ja fulla människor helt enkelt:P Igår jag var ut och drack några öl och idag så jobbar jag!
Gårdagen var underhållande, men ganska händelselös, gjort litet kollage...Fredde blev snorfull och uppförde sig allmänt konstigt. han började kvällen med att säga att han skulle hitta en tjej åt mig, men det glömde han bort efter 1 timma o blev fly förbannad varje gång man stannade för att snacka med nån av det motsatta könet, skratt* Sen kaste han ett katt! JA en katt ni hörde mig rätt, inte nog att han gjorde detta, så valde Fredrik att kasta katten på en annan människa! OCH inte nog med detta! så valde han han den största och mest osympatiska killen på festen som måltavla!

Skulle egentligen slutat för 3 timmar sen, men självklart har Tobbe gått och blivit sjuk, tack tack, men på ett sätt slipper ju dricka öl för att ha skoj, är full av bakiströtthet istället kan nog hålle mig igång på det i några timmar till:P

Så! hur som helst, inte nog med att jag valde att jobba bakis så hade ödet något inplanerat för mig denna dag!
Stod och fotograferade småstjärnorna på en av scenerna på festivalen, mini-The Ark stod på scenen, jag fotograferade iväg för fulla muggar och var allmänt underhållen.
Från ingen stans, mitt där jag står landar då självklart 20 liter vatten! som legat uppe på taket och väntan på lämpligt offfer, med hånfullt skratt skratt och elakt uppsåt landar vatten PÅ MITT HUVUD! En mäktigt "wosch" ljud går genom publiken när dom ser vad som händer den stackars fotografen medans mina kollegor från Norran-TV alla tar fram sina kameror och skrattandes förevigare detta ödets nyckfullhet.Nej nu ska jag jag hem, duscha, äta och vila upp mig lite inför kvällen! Sen ut i vimlet och fotografer igen, förhoppningsvis utan mer vatten på mitt huvud! KÄNNS SOM JAG FÅTT MIN DOS!

OBS! kolla in Jessica i bakgrunden, sann ondska i hennes skratt;)

1 kommentar:

Kristina sa...

hihihihihi...haha! :) Förlåt men det va faktiskt kul på riktigt :) Är det förresten caroline lindh som skymtar fram i kollaget? Kram

Besökare idag

Besökare idag:

Antal besökare

Totalt antal besök:
Bloggtoppen.se