lördag 28 april 2007

Blodet sprutade...

Ja den här veckan har faktiskt varit rikigt skön! lr rättare sagt en dag den här veckna som gjorde detta till en skön veckan i sin helhet.

Under en och samma dag fick jag överraskade brev från skolan (trots att jag var bombsäker på att posten redan kommit den dagen).
Så glad i hågen sätter jag mig i blå faran och kör den på provbesiktning, blå faran får snäll besiktningsgubbe som godkänner tidigare fel, yay!

Så redan två plus denna dag!

Vidare beger jag mig då till blodcentralen, där blodtanterna var jätteroliga. Men när jag ska gå där ifrån vill aldrig blodet sluta blöda ur Mickes, blodtanterna blir lite hispiga plus att jag skrämmer nån gammal tant som sitter där och väntar på sin tur muha, blodet bara sprutade ur min arm:P

Efter detta beger jag mig hemåt, parkerar mig själv på balkongen än stund och känner solen varma strålar" ni tror väl inte att det bra är slut än?"
Då ringer min gamla chef på norran ut ur det blå och erbjuder mig jobb till sommaren... är rädd för att jag kommer ha en monsterdålig dag framöver med tanke på allt som gick rätt denna dag=/

Äsch blev inte så jättebra det här inlägget, men men så kan det var... kanske här in dåliga tur börjar?

1 kommentar:

Kristina sa...

Härligt med såna dagar! :)

Besökare idag

Besökare idag:

Antal besökare

Totalt antal besök:
Bloggtoppen.se